Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Jenter fra balletten har eksistert til alle tider, men de lager ikke seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begrepet jentene fra balletten var nytt for meg. Det ble blant annet brukt i Bergen på 1980-tallet som en betegnelse på jenter som plutselig dukket opp i rusmiljøet,og som hadde en eskalerende ruskarriere.Ofte på grunn av overgrep.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
  • Jeg har lært å bruke ordet bagasje. Det er noe alle vi som går her, har. Det er vel ingen som skifter til privatskole uten grunn,sa Emma omsider.
    Hun dro genserermet opp. Underarmen var helt stripet av små arr.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jone snudde seg.
- en jente fra balletten.
Vi må til bunns i dette.
Han hadde sett det før. Det kunne være hvem som helst. Far,onkel eller en nabo. Han kjente igjen alle de klassiske tegnene. Noe hadde skjedd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • I en av sakene jeg har, kan ikke jenten lenger være på Facebook. Og vet du hvorfor? Jo , det var bestekameraten til faren som voldtok henne. Faren nekter å tro det og sender henne hele tiden meldinger med lenker til artikler om falske voldtektanmeldelser.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

De som trodde at journalister drakk øl etter jobb,hadde ikke vært innom BA-redaksjonen de siste årene og sett alle småungene som strålte fra skjermsparerne på PC-ene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen