Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Språk er uttrykk for overenskomst mellom menneskene, og det store antall språk som finnes i verden, er det mest storslåtte monument som tenkes kan over lokalt selvstyre. Derfor sier italieneren suverent cane, grekeren skylos, engelskmannen dog, finnen koira og russeren sobaka. Vil vi snakke med dem, må vi bøye oss for deres ord. Det finnes ikke noe bedre bidrag til forståelse mellom mennesker enn å lære språk. Jo flere vi kan, desto større og rikere blir vår verden.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Klokken går mot midnatt i Paris. Snart skal jeg gå inn i mitt sekstiende år. Søster Bonifacia fikk treognitti. Jeg ser henne i det lys som de døde får når de har satt spor i våre hjerter. Hun var nok til tider en prøvelse for sine medsøstre, og et uregelmessig verb i sitt kloster. Hun tenkte ikke alltid før hun talte. Hun holdt ikke bestandig styr på sin tunge. Hun lå aldri lavt i noe terreng. Hun stakk hverken sitt lys eller sine laster under en skjeppe. Men hun var proppfull av god vilje og kjærlighet til Gud og mennesker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ina Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken RøilRandiLaila