Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

"Men sånn er jeg da ikke," sa hun mangen gang, som om det var henne vedkommende forfatter hadde skildret i høyst egen person.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En gang vant hun førstepremie som romerinne på et kostymeball. I hvert fall når det gjaldt forlystelser, hyklet det lille landsens samfunnet klasseløshet, såfremt en bare var glad og munter og med på notene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er forresten ikke absolutt enhver formulering,også av noe som virkelig har hendt, i større eller mindre grad fiktiv? I mindre grad, når en rett og slett nøyer seg med å berette, i større grad jo mer nøyaktig en forsøker å formulere? Og jo mere en dikter til, desto mer interessant blir historien for andre, fordi en lettere identifiserer seg med formuleringer enn med blott og bart fremlagte kjensgjerninger? Herav behovet for poesi?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud Kvisten