Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Han gikk til arbeidet som dokumentarfilmskaper med samme engasjement som en militær. Han var ikke redd... for noen måtte dra ut i verden og vise folk hva som egentlig foregikk. Det som skremte ham, var ikke det han så i krigssoner, ikke ødeleggelsene eller de menneskelige lidelsene, det som skremte ham, var å komme hjem og se alle menneskers likegyldighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en vidunderlig verden på dypet, sa Beatrice til Phil mens han skrelte litt bark av treet. [...]Det er hemmelige hager og blomstrende sjøvekster som er usett av menneskeøyne,sa han.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han la armene rundt henne,og så leget han såret som det uhyret hadde påført. Han tok hjertet hennes med utenfor smerten.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

På Mallorca er ikke perler så dyre.Disse perlene kunne jeg nesten spise, ørsmå dråper av ugjennomskinnelig fryd fra havet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenJarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth