Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Etter min mening ville det være forferdelig kjedelig å leve hele livet med én mann. Jeg er sikker på at jeg ville ønske å bytte mann en gang i året eller så.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

India var et åndelig karneval med ulike attraksjoner, men uansett hvilken religion Gandhi var født inn i, var han blitt en humanist som sluttet seg til enhver religion.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg mener at når man skaper grenser basert på ideologi, får man en grunn til å kjempe mot hverandre. Når man lever side ved side, har man derimot grunn til å komme overens.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

India hadde vist seg å være uforståelig komplekst, ikke en kilde til eldgammel visdom, men en ormegård av gåter snodd i en knute av kulturelle og religiøse motsetninger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt Elin