Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Ricky Erobrerens neste oppgave, som han skulle gi seg i kast med samme dag, var å gjøre kur til den engelske rose, men tenkte ikke på henne som en rose i det hele tatt; roser var prangende, skittviktige, overmodne og oppblåste, og som sirenene lokket de deg som en fiol; blek og sky, like sart og like merkverdig. Man måtte trå like forsiktig rundt fioler som man trådte rundt drømmene man hadde lagt ut på den smale sti - Ricky visste av erfaring at det minste lille feilsteg kunne knuse dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og etter hvert som de ble eldre, skulle kroppene deres, så fint avstemt til hverandre, så vant til å dele seng, oppløse seg i hverandre, hennes konturer i hans flater, armer og ben sammenfiltret som røtter, slik at de lå i en omfavnelse til og med når de sov.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ubevisst snodde og tvinnet hendene deres seg i hverandre, bena og skuldrene streifet hverandre i korte, søte øyeblikk med hemmelig kontakt. Det var som om forelskelse var et talent de hadde felles.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-Lise