Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg synes ikke vi skal skamme oss over rynker og andre alderstegn. De viser at vi har levd et liv.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Jeg sanser i hvert fall alt rundt meg sterkere når jeg går. Og jeg tenker bedre. Og ingenting er som å oppleve Norge på egne ben. Jeg skal gå til jeg stuper!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg funderer mye på hvilke krefter som må finnes i naturen. Et mysterium vi mennesker gjennom alle tider har forholdt oss til. Har vi ikke alltid hentet kraft i naturen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi kan se tilbake på noen øyeblikk der livet tar en uventet og tilsynelatende ugjenkallelig retning. Såkalte skjebnestunder, men er vi underlagt en høyere vilje enn kun vår egen? Det kan vi fundere på hele livet uten å finne noe helt sikkert svar.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOle