Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Gud gir deg kjærlighet. Alt det du nyter, og alt det gode du føler, det er hans kjærlighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I mange år hadde hun sagt til seg selv at hun var feit, stygg,dum,dårlig,svak,redd og mange andre negative ting. Hun hadde etter hvert trodd så mye på seg selv at det aldri falt henne inn at hun kanskje tok feil. Derfor ble hun like overrasket hver gang noen sa noe positivt til henne.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Alle mennesker ønsket seg vel erkjennelse og ros? ikke alltid fordi de trodde så godt om seg selv og på den måten fikk dyrket sitt eget ego, men bare for å vite at man ble sett, bare for å få en oppmuntring som gav mot og krefter.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Takk for at du var god mot meg når ingen andre var. Takk for at du holdt ut lenger enn hva som kanskje var godt for deg. Takk for at du fremdeles bryr deg om meg og ikke behandler meg som en fremmed eller en uinteressant person[...]

Godt sagt! (5) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med forståelse kom tålmodighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun tenkte på ulykken. Hun tenkte på hvor skjørt menneskelivet var, og hvordan det på et øyeblikk kunne være over. Så plutselig. uten forvarsel.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ingen kan bli frisk på egenhånd.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Elvira elsket bøker og film.Hun kunne flykte til en fantasiverden og ta en pause fra virkeligheten.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hun ville ikke ta tak i problemene, hun ville tvinge dem bort og la dem forsvinne, fordampe, fordufte

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea