Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

I USA, som kritiserer Cuba for brudd på menneskerettighetene, sitter over tre tusen på death row. I praksis har ikke Cuba brukt dødsstraff siden 2003.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

["Che" Guevara] var sentralbanksjef, herav vitsen om at han skal ha hørt feil da Fidel Castro etter revolusjonen spurte om det fantes noen economista, en økonom, i revolusjonshæren. "Che" oppfattet at han sa comunista, rakte opp armen og fikk vervet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

[Aleida Guevara, datteren til Ernesto "Che" Guevara] tegner ikke noe glamorøst bilde av landet. [...] Men hun liker ikke at utlendinger og utenlandske medier forteller cubanerne hva som må gjøres i landet deres.

'De besøker landet en måned eller to, og så har de alt løsningen på alle problemene. Jeg forteller ikke deg hva du skal gjøre i ditt land. I mine øyne er det for eksempel tullete at europeiske land har konger. Hvorfor holde fast på føydalismen, samtidig som dere har en utviklet kapitalisme? Men det er deres valg.'

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnn ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe Solbergritaoline