Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Kvinnelig nysgjerrighet har fått en negativ biklang, mens den mannlige er forutsetning for undersøkelser. En kvinne stikker nesen borti alt, mens en mann utforsker verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hunder er universets trollmenn. Bare ved sitt nærvær forvandler de gretne mennesker til smilende, triste mennesker til mindre triste. De skaper forbindelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En klok kvinne sørger for at sjelen er fri for avfall. Det gjør hun ved å holde hodet klart, ha en ryddig arbeidsplass og fullføre sine ideer og planer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å være sterk betyr ikke å vise muskler. Det betyr at vi tør møte det fantastiske som bor i oss, uten å flykte, og at vi lever aktivt på vår egen måte i samsvar med den ville naturen. Det betyr at vi er lærevillige og tåler det vi finner. Det betyr å leve oppreist.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Intuisjon er skatten i en kvinnes psyke. Den er som en ønskekvist og som en krystall der du kan se hemmlighetsfulle bilder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim