Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hun styrte tankene tilbake til timene tidligere på kvelden og forsøkte å gjenoppleve alt som har skjedd. Hun husket alle detaljer, hun ville så gjerne huske alt, spare på det og ikke glemme den minste ting. Tankene gjorde henne varm innvendig, men i neste øyeblikk knøt deg seg i henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun satt bare og følte på at Romeo var i nærheten. Hun følte øynene hans på seg og gledet seg over det. Av og til bladde hun i boka for at de skulle tro hun leste, og hver gang hun gjorde det, så hun opp på Romeo et øyeblikk. De smilte til hverandre, og Javiera så at han rødmet lett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De to hadde oppdaget hverandre, som oppdagelsesreisende som oppdaget nytt land, som romforskere oppdaget nytt liv. Det kom som en eksplosjon. Hun hadde ikke fått sukk for seg før det smalt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For ned trappa kom ei jente på hans egen alder. Den ene hånda hennes hvilte på rekkverket mens hun, i hvertfall i Romeos øyne, skred nedover, trinn for trinn. Han så alle detaljer, som om hjernen hans plutselig hadde fått mye større evne til å oppfatte. [...] Romeo ble våkent på et øyeblikk - han mistet nesten pusten. Han stirret. Han kunne ikke la være. Han ville ikke la være.Det var henne. Han visste ikke hvordan, men han visste det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69