Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Det slo ham at styrke var noe helt annet enn å være hard, og at det å være sårbar ikke var det samme som svak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morgenluften var klar og frisk, og duggen lå ennå på gresset og buskene. Solen hang lavt på himmelen og blinket gjennom løvverket. Duggdråpene så ut som sølvperler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var jo så mange ting å leve for. Regnværskvelder og vinden og bølgene mot stranden og månen. Bøker, bilder å male, og musikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes enkelte ting han aldri kunne tegne, som lukt og følelsen ved å berøre. Det er sånt som bare er her og nå, og må nytes i øyeblikket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De syklet jevnt og trutt over enger med gyllent korn og enorme, frodige trær. Oransje og sitrongule sommerfugler kom flagrende over hekken langs veien. Nå og da kjente de lukten av blomster eller busker og trær de ikke kjente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hvordan går det?" Hvisket han.
"Jeg føler meg veldig dum," sa Willie.
"Det er du i hvert fall ikke, så slutt å tro at du er det."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På den annen side var det ingen som la merke til Willie når han var der. De merket bare når han ikke var der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det regnet stille og kaldt, og dråpene rant i brede striper nedover vinduet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Solen skinte inn i kirken og det luktet gress og blomster. Innimellom kvitret en fugl ute mellom trærne. Kanskje det er sånn himmelen er, tenkte Willie for seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis jeg skulle male himmelen, kunne jeg leve et helt liv og bare male den. Den forandrer seg hele tiden. Skyene står aldri stille!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MIngeborg G