Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Den andre tingen han fortalte henne, visste hun allerede: at ikke noe hjalp mer på selvtilliten enn en maske. Bak masken kunne hun skrive seg selv om til et hvilket som helst sted, en hvilken som helst form.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Med erindringen, med speilbildet av et ekko, åpner en grind seg begge veier. Vi kan gå i sirkel rundt tiden. Et avsnitt eller en episode fra en annen æra vil hjemsøke oss om natten, slik ordene fra en fremmed kan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Konsise historier forteller oss noe - at alt fredelig har en problematisk historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han har aldri hatt noe ønske om å være en due, men mange ganger har han ønsket at han var en fugl i flukt over landskapet, seilende i et langt svev mot en treklynge der en hemmelig inngang høyt oppe, usynlig for mennesker, i siste øyeblikk avslører en vei inn i skogen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Anna elsker slike mennesker som historien ikke kjenner til; for henne er de like viktige som underjordiske elver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland Skjeggerud