Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 24 sitater

As names has power, words have power. Words can light fires in the minds of men. Words can wring tears from the hardest heart.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bones mend. Regret stays with you forever.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

We all become what we pretend to be.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Se her," sa Elodin. Han tok en av de høyryggede trestolene, løfte den med begge hender, svingte den rundt og slengte den hardt mot vinduet. Jeg krympet meg, men istedenfor en voldsom klirring kom det bare en dump lyd av tre som ble splintret. Stolen falt i gulvet i en haug av ødelagt treverk og stopp. "Sånn pleide jeg å holde på i timevis, " sa Elodin, trakk pusten dypt og så seg omkring i rommet med ømt blikk. "Det var gode tider."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Rian, kunne du være så snill å legge beina i kors?" Anmodningen ble fremsatt med en så oppriktig tone at det ikke hørtes det minste knis fra klassen. Med en forvirret mine la Rian beina i kors. "Nå som helvetes port er stengt", sa Hemme med sin normale, hardere tone, "kan vi begynne."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og selv om det ikke var noen der som kunne se ham, gjemte han ansiktet i hendene og gråt stille, mens kroppen ble herjet av bølge etter bølge av tunge, tause hulk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du kan finne en slik person, en du kan holde rundt og lukke øynene mot verden sammen med, da kan du prise deg lykkelig. Om det så bare varer et minutt eller en dag.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Tripp ga meg en beltekniv med lærskaft og påsto at alle gutter burde ha noe de kunne skade seg med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter en ubehagelig stillhet strakte Bast frem hånden. Kronikøren nølte et ørlite sekund før han fort gjorde likedan, som om han stakk hånden inn i et bål.
Ingenting skjedde, og begge virket en tanke overrasket.
" Forbløffende, hva? " sa Kvothe spisst. " Fem fingre og kjøtt med blod under. Skulle nesten tro det fantes en slags person i den andre enden av hånden. "

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som min far pleide å si: " Kall en knekt for en knekt. Kall en spade for en spade. Men kall alltid en hore for en dame. Deres liv er vanskelig nok som det er, og det skader aldri å være høflig. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil