Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Hun så ut som hun var lagd for å vare en stund, for å si det sånn.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ekte mirakler uroer folk, akkurat som plutselige, underlige smerter som ikke er beskrevet i noen medisinsk litteratur. De står i motstrid til hver eneste regel vi vanlige, gode borgere finner trygghet i. Lasarus lystret og steg opp av graven - det kan man kalle et ekte mirakel, og gjett om det vakte bestyrtelse blant dem som sto rundt den gangen. Når en person dør, er som regel jorda lite villig til å hoste ham opp igjen. Et mirakel motsetter seg jordas egen vilje.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan alltids si at Mr. Finch var en hjelpeløs periodedranker og at det som eventuelt var gått tapt i ham, det var tapt for lenge siden. Det kan du si. Og det er ikke sikkert at så mange ville si deg imot.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfengelighet er et rep Herren innvilger oss alle.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Hva med Jona?"
Swede ristet på hodet. "For en sutrekopp. Satt bare og klaget dagen lang. Gud sendte sikkert den store fisken for at Han skulle få fred og ro i tre dager."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han trivdes stort sett ikke i samme rom som sin egen hevede stemme.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

eksil er et land uten grenser, vanskelig å forlate, og hardt å utholde, uansett hvor tapper du er, uansett hvor forherdet ditt hjerte måtte være

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.