Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Hun skjønte at livsvisdom var noe som kom gradvis, og at alle mennesker ble formet og preget av utfordringene og hendelsene som møtte dem i livet de levde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En ting hadde hun lært, og det var å glede seg over de små ting mens øyeblikkene var der.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Av egen erfaring visste hun at styrken lå inne i menneskene, og at hendelsene rundt dem formet dem og utløste krefter som de knapt nok visste at de var i besittelse av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ulykker spør ikke om lov til å komme, de kommer bare, og enten klarer du å bære dem, eller så går du under.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Før hun sovnet, tenkte hun på hvor kort vei det var mellom liv og død, og hvor sårbare menneskene var i sin kamp for tilværelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun ville heller love seg selv å aldri glemme, at lykken ikke kom av seg selv, men var noe en måtte kjempe for uavlatelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... for å fortelle dem og alle andre, at menneskets iboende styrke er grenseløs og uovervinnelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieTralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjersti