Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Det er hva folk ikke sier, som er viktig. Hvis du lytter hardt nok, kan du høre det mest utrolige bak stemmen til den som snakker.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Enkelte ganger er det bare en liten ting som får livet vårt til å forandre retningen, bare en ren tilfeldighet av en hendelse, en slump av et øyeblikk som knytter forbindelser lik en meteoritt som treffer jorden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fantasien er alltid den beste tortur

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg prøvde å besøke ham i fengselet, men disse skrekkelige boerne sa at bare autoriserte personer kunne få besøke ham. Hvis en bibliotekar ikke er en autorisert person, hver er det da, om jeg tør spørre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Doc hadde lært meg verdien av å være en som skiller seg ut. Han hadde ikledd seg rollen som einstøingen, tenkeren og den søkende sjelen som går i rette med de priviligerte og mektige. Kraften av en dreide seg om motet til å være annerledes, å tenke gjennom sannheten og ikke bli fristet av konvensjoner eller plausible argumenter fra dem som forventer å opprettholde makten, hva det enn måtte koste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hoppies ord var som frøkorn med vinger. De fløy rett ut av munnen hans og inn i hodet mitt, der de begynte å spire i det rike, fruktbare jordsmonnet i bevisstheten min.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Først med hodet, så med hjertet

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

RuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne Augusta