Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Mor kom ut for å ønske velkommen , og som ventet , rynket hun på nesen da hun så jentene. " Oppfør dere, dere to, dette er egentlig et selskap for voksne, ikke for barn ". Hun snakket med en slik vemmelse at jeg trodde hun helst så at folk tøt ferdigvokste ut av livmoren. Hvordan hun hadde utstått de grisete fødslene , fatter jeg ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han er en kjekk mann. Det lyse håret dasker ned i øynene og han er glattbarbert. Det er jeg ikke vant til . Men det som først og fremst slår meg som merkelig , er buksene . De stopper opp ved kneet og blottlegger leggene. Jeg har aldri før sett de bare leggene til en mann , så jeg må snu meg bort idet jeg merker at jeg begynner å rødme. Mannen min , Manolis , kler av seg i mørket , hvis han ikke sover påkledd , da. Èn ting er i alle fall sikkert, ingen greker ville ha funnet på å gå i slike avslørende bukser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaMarianne AugustaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesThea