Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

-- Vi bodde på det nye stedet om dagen, og på hjemstedet vårt om natta. I drømmene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det kommer så å si ingen bøker om Tsjernobyl. Tror du det er tilfeldig? Det er en hendelse som fremdeles befinner seg utenfor kulturen. Et kulturtraume. Og vårt eneste svar er taushet.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg har ikke beveget meg bort fra temaet... Ikke vær redd... Jeg vil minnes hvem vi var da Tsjernobyl skjedde. For i historien vil de bli stående sammen – sosialismens sammenbrudd og Tsjernobyl-katastrofen. De inntraff samtidig. Tsjernobyl framskyndte Sovjetunionens oppløsning. Tsjernobyl sprengte imperiet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er ikke farlig å dø. Du bare sover kjempelenge, og så våkner du aldri igjen. Vadik sa han skulle bo lenge på et annet sted når han døde. Det var noe en av de store guttene hadde sagt. Han var ikke redd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjærligheten og døden. De kommer alltid sammen. Kan noen forklare meg det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fins det noe verre enn mennesker?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et menneskeliv minner om gresset, det spirer, tørker ut og feies på bålet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mennesket lever omringet av død, men forstår ikke hva døden er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi undersøker våre handlinger med hjertet og ikke fornuften.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gud har gitt oss et tegn om at mennesket er gjest på jorda, det er ikke hjemme her, det er på besøk. Vi er på besøk her...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KPrunellaLaila