Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

We're all lost souls here. It's a good thing we've got each other.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I had feared that love would make me vulnerable. Instead I felt empowered.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den neste halvtimen øvde vi på kommunikasjon mellom udød og levende, mens Charlotte knakk sammen av latter over mine fjerne svar og Vincents fjollete øvelser. "Svamp ... I hatten?" spurte jeg forvirret. "Nei, vampyrnatten!" Charlotte hylte av latter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ved siden av det egne universet en bok kunne tilby, var de stille omgivelsene på et museum det stedet jeg likte aller best å besøke. Mamma sa at jeg var en eskapist av natur... at jeg foretrakk fantasiverdener framfor den virkelige verden. Det stemmer at jeg alltid har greid å rykke meg selv ut av denne verden og dykke inn I en annen. Og jeg følte meg klar for en beroligende time med kunsthypnose.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Grunnen til at jeg og kjæresten min hater din, er at Vincent er en snill zombie og Lucien er en slem zombie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var kanskje ikke lykkelig, men jeg var ikke trist heller. Jeg bare.... var.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge