Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

"Oh, goodness", cried the Elephant Duck, "we are going into Oblivion. What an awful thing to ask a Memory Bird to do".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen ser med blide øyne på ilden. Den er vel og bra på rett sted, sier folk, den kaster et pent skjær i et rom, men hold øye med den, så den ikke kommer ut av kontroll, og sørg alltid får å slukke den før du går. Det hjelper ikke hvor god bruk man har for den: Så snart noen få skoger blir herjet av brann, et og annet vulkanutbrudd, så vips er vårt rykte spolert. Vann, derimot-hah!-det er ingen grenser for hvor lovprist vannet blir. Oversvømmelse, regnskyll, sprengte vannrør, det spiller ingen rolle. Vann er alles favoritt.

... Livet er ikke et drypp. Livet er en flamme. Hva tror du solen er lagd av? Regndråper? Jeg tror ikke det, nei. Livet er ikke vått, unge mann. Livet brenner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva, spurte han, går på fire ben om morgenen, to ben midt på dagen og tre ben om kvelden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo Rye