Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Karoline var slett ikke sikker på at det var bra å lese så mye. En kunne få hodepine og begynne å tenke underlige tanker, mente hun.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

[Aksel] takket heller ikke nei da han ble tilbudt et "fingerbøl på stilk" som meieribestyreren kalte slike skjøre, små stettglass. Det inneholdt noe meieribestyreren kalte portvin, og smakte riktig deilig.
De fine hadde det jammen gildt. Tenk å ha en egen vin til å drikke i porten! Aksel var glad for at meieribestyreren valgte å nyte den innendørs, for det måtte da se ganske rart ut for forbipasserende om de skulle stå i porten og drikke på høylys dag, mente han. Forresten var det ikke noen ordentlig port foran Meierigården heller. Kanskje det var derfor Tobiassen tillot at de søte dråpene ble drukket inne i stedet. Hadde han bare hatt vett på å sette fram ordentlige glass, slik at det gikk an å få litt mer enn en halv munnfull, tenkte Aksel. Men det nevnte han selvsagt ikke høyt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Åsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli HagelundReadninggirl30Harald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil Stangelandsvarteper