Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Bygdedyret har det i kjeften. Det er ikke et handlingens vesen. Bygdedyret er feigt og unnvikende. I direkte konfrontasjon smiler det sleskt og trekker seg tilbake.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det kommer dårlige dager, men denne var god. Ta nå for pokker imot de gode dagene!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bygdedyret er misunnelse, kunnskapsløshet, redsel for det fremmede, intoleranse, jantelov og hevngjerrighet, sa hun. - Bygdedyret er summen av mennesker med denne innstillingen i et samfunn som er så lite og gjennomsiktig at du aldri kan slippe unna, med mindre du flytter derfra. Og Bygdedyret glemmer aldri. Det husker i generasjoner.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vinen hadde selvsagt hatt sin virkning,og nå begynte Torkel å komme i det ertende,inkvisitoriske humøret som kunne tirre opp selv en gråstein i fjellheimen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Torkel Vaa har fram til nå levd et rolig liv,lange dager på advokatkontoret,lange turer med dachsen Aktor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina