Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Noen turister vil si,akkurat som dr.Johnson for over to hundre år siden,at "vi kom for sent til å se det vi hadde forventet oss". Turister har en felles egenskap: De kommer stort sett for SENT. Etter å ha lest reisebeskrivelsene til dr.Johnson, kan det se ut som turister har kommet for sent i flere hundre år. Det autentiske og opprinnelige har alltid vært der FØR de rakk å reise dit.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Til tross for busslastene med turister, er det alltid en ro på Iona. Den lille øya har en egen evne til å absorbere store mengder av amerikanere, tyskere, australiere, engelskmenn. Strendene, benkene, påskeliljene, klosteret, alle de nyfødte lammene som vingler omkring nå i april – det er som om støyen suges inn i sanden, i treverket, i de gule blomstene, i steinveggene, i den hvite ullen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand