Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

-Vet du forresten at Munch-museet er sjekkeplass nummer én i Oslo for visse folk? spør jeg. - Ja vel? Kven visse folk då? - Gutter. På din alder. De sier til en jente at de er levende opptatt av kunst, og tar henne med på Munch-museet. Ganske billig moro, koster omtrent det samme som en kinobillett. Så tenker jenta at her har de en skikkelig dyp og følsom fyr, og etterpå er hun klar for hva som helst. Snedig, ikke sant?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Legger man de to bokstavene k og j til ærlighet, blir det kjærlighet. Kjærlighet består altså av åtti prosent ærlighet. Å være ærlig et minutt av gangen kan likevel by på problemer.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina