Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

I Tyskland har man en skikk jeg liker spesielt godt: Man banker tre ganger i bordet for å unngå en ulykke. Sannsynligvis er ethvert stykke tre en dør som forbinder vår verden med tregudenes verden. Man banker på døren og ber tregudene om beskyttelse. Særlig ofte banker man på treet når man arbeider med pc-en, for eksempel etter at man har sagt:"Forhåpentligvis sletter den ikke hele teksten nå!" For nettopp når man arbeider på en pc blir man ofte utsatt for en ulykke som virker like uunngåelig og uforutsett som en naturkatastrofe. Da kan bare tregudene hjelpe oss. Når pc-en står på et trebord, kan man banke på det. Men hva gjør kontorister som har et pc-stativ av metall? Derfor synes det meningsfullt å bygge inn en tretast i tastaturet på pc-en. Da kunne man hver gang man hører at en ulykke er på vei trykke tre ganger på denne tasten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Derfor er det litt mer oppløftende å skrive litteratur enn å bruke språket i hverdagen. I litteraturen har jeg i hvert fall ikke til hensikt å formidle et meningsfullt budskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviKirsten LundHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaKaren RamsvikEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGrete AastorpAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg GIngunnJToveHarald KVannflaskeBeathe SolbergHeidiTanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineDinaSigrid NygaardHeidi