Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 36 sitater

"Jeg har alltid vært glad i å drikke romtemperert sherry om sommerettermiddagene. Jeg er ikke så begeistret for kald drikke når det er varmt. Hvis man tar en liten sherry og så legger seg nedpå, sovner man før man vet ordet av det, og når man våkner, er det allerede svalere i luften. Det ville vært fint om jeg en dag fikk dø slik. Nippe til en sherry en sommerettermiddag og så legge seg på sofaen, sovne før man vet ordet av det, og ikke våkne mer."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"...hvis det dukker opp en pistol i en fortelling, må den fyres av."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bange anelser slår oftere til enn positive forventninger.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er som begjæret som står i sentrum for det tibetanske livshjulet. Når hjulet dreier rundt, går alt det som er ytterst i hjulet, verdiene og følelsene som er der, opp og ned. De skinner i lyset og synker ned i mørket. Men den ekte kjærligheten er festet til navet og beveger seg ikke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Det finnes ting man ikke kan frigjøre seg fra ved bare å slå ut håret".

Godt sagt! (10) Varsle Svar

"Alle saker har to sider", sa Tengo. En god side og en annen som ikke er så verst, den heller".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sommerfugler er den mest ubestandige skjønnheten som finnes. De blir plutselig til, stiller sine minimale behov uten en lyd, for i neste øyeblikk like lydløst å forsvinne og bli borte. Formodentlig til en annen verden.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Hun funderte ofte over hva det egentlig ville si å være fri. Hva om man klarte å slippe ut fra et lite, trangt bur bare for å oppdage at det vesle buret hele tiden hadde stått inne i et annet og likedan et, bare mye større.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Uten kjærlighet er alt bare tant og flitterstas,

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tid og frihet. Det er de to viktigste tingene et menneske kan kjøpe seg for penger.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre