Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

"Du er farlig" sier han. Hvorfor det? "Fordi du får meg til å tro på det umulige"

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg tulla ikke da jeg sa at jenta har snudd verden på hodet for meg. Hva slags jente er det som går i posete t-skjorter hver eneste dag, har en homo til bestevenn, stammer når hun blir nervøs, fester skjema med dusjtider på baderomsspeilet, lager dustete cookiemagneter bare for å gjøre meg forbanna, mekker biler som en gutt og blir opprømt over utfordringen i å ta på et kondom? Jenta er faen meg klin gæren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jeg ser ham ikke" sier han. "Det er fordi jeg var på dass" sier Carlos bak meg. Å. NEI. Vi. er tatt på fersken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke kjent henne lenge i det hele tatt, men bare å se på henne kjennes riktig. Å være sammen med henne er som ... å komme hjem. Det gir kanskje ikke mening for andre, men det gjør det for meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har forelsket meg i deg, chica, og det skremmer vettet av meg, for faen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han hopper inn i huset. Han har ganske god styring på kroppen, men jeg lurer på hvor gamle gutter er når de innser at de bare ikke bør hoppe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre