Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Av jord er du kommet. Til jord skal du bli. Dette var mye mer enn gammel, kjedelig teologi: Dette var en presis vitenskapelig observasjon! Karbon gjør alle like, karbon er mannen med ljåen. Diamanter var ikke noe annet enn karbon, men karbon i et krystallgitter var det hardeste mineralet man kjente til i naturen. Det var dit vi var på vei. Det var jeg sikker på. Det var vår skjebne å bli til diamanter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boksen med Bleachitol var egentlig ikke noe annet enn kalsiumhypoloritt. Ville kalsiumhypokloritt med et hvilket som helst annet navn lukte like søtt? lurte jeg på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ester SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinG LNikkaDaffy Englund