Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Jeg vil samle sammen summen av brikkene i dette enorme og dystre puslespillet som jeg har levd midt oppi. Jeg vil rydde plass til det i hukommelsen på min egen måte, på en måte som jeg håper er endelig. Som en hvilken som helst bok på en hylle....Og så vil jeg glemme den så fort som mulig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

På slutten av prosedyren var han frekk nok til å mumle at han "ikke var sjalu" og at han ønsket meg et godt liv. Hvem kan forstå en psykopat av denne typen ?,

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis jeg hadde falt sammen tolv år gammel, da jeg slapp unna klørne hans, ville jeg gått glipp av det avgjørende øyeblikket. Som tjueåring ventet jeg på rettssaken, et annet avgjørende øyeblikk. Jeg ønsket den konfrontasjonen jeg ble nektet som tolvåring.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Da jeg slapp ut av rottereiret, klarte jeg litt etter litt å bygge opp troen på meg selv ved å si: "Du har vært sterk, modig, du har sagt til deg selv: "Hold ut, det er verd det så lenge du lever, og du har holdt deg i live".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Måtte jeg forsvinne for at de skulle bry seg om meg?. Plutselig var jeg gjenstand for all mulig oppmerksomhet, så mye at jeg nesten ble kvalt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han lyver ved hvert åndedrag, han lyver med hvert åndedrag, han kommer med teorier som er like ynkelige som han selv , og jeg håper at han langsomt blir kvalt av dem. Når jeg tenker på at han har barn, at kona hans har vært medhjelper, at hun ventet i årevis før hun tilsto det, samtidig som små jenter døde i ensomhet, mens andre lå begravet i hagen hans. Slike mennesker er ikke mennesker. Jeg vet ikke hva de er. Han heter Marc Dutroux, hun heter Michele Martin, men for meg har de ikke navn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Borgermesteren besøkte meg hjemme. Jeg benyttet sjansen til å be ham installere belysning i den beryktede gaten ved stadion hvor jeg var blitt bortført. Mange barn gikk forbi der morgen og kveld. To eller tre uker senere var det kommet lys der. Dette måtte altså skje for at det skulle bli noe av !

Godt sagt! (6) Varsle Svar

En forbryter vender ikke tilbake til åstedet!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Heldigvis for meg var jeg, uten å vite det, en av dem som "overlever". Håpet lå der hele tiden et eller annet sted, det hadde ikke noe navn, ingen konkret eller logisk merkelapp. Det var knøttlite, men det var der, gjennom alle de motbydelige dagene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Skyldfølelsen er et like effektivt våpen som en truende revolver.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre