Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det kanskje sterkeste inntrykket fra dagene i fengselet er vårt møte med de israelske vokterne. Nok en gang blir jeg minnet om hvor sterkt en del israelere knytter pro-palestinske holdninger til det historiske hatet mot jøder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men når historien skal skrives, blir de "vanlige" menneskene ofte uteglemt. For når tiden er inne, henger politikerne seg på toget, og i historiebøkene gis æren ofte til den eller de som tilfeldigvis satt ved makten da endringene inntraff.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kanskje var det bare et tidsspørsmål før den økonomiske modellen i østblokklandene ville brutt sammen uansett. Men mer enn noen andre var det menneskene som samlet seg i Gdansk og i Leipzig og på mange andre steder, som forårsaket en av vår tids mest skjellsettende politiske hendelser: kommunismens fall og oppløsningen av Sovjetunionen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sivile rettigheter og andre goder har aldri kommet av seg selv. De har blitt kjempet frem, og må fortsatt kjempes frem, slik Rosa Parks og Freedom Riders har gjort det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimElisabeth SveeNicolai Alexander StyveHarald KEirin EftevandBeathe SolbergToveIngvild SIreneleserRandiAEllen E. MartolSiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Hilde Merete GjessingTrude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborg GIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierGro Anita MyrvangEster S