Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Det finnes tre ord som formidler livskunstens hemmelighet, hemmeligheten ved all suksess og lykke: ett med livet. Å være ett med livet er å være ett med nået. Da forstår du at du ikke lever livet, men at livet lever deg. Livet er danseren, og du er dansen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke det du gjør, men hvordan du gjør det, som bestemmer om du oppfyller din skjebne eller ikke. Og hvordan du gjør det du gjør, bestemmes av din bevissthetstilstand

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En tanke kan i beste fall peke på sannheten, men den er aldri sannheten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"For lykke, hvor lite trengs for lykke!...nettopp den minste ting, den mildeste ting, den letteste ting, raslingen fra en firfisle, et åndedrag, et blikk - det lille utgjør den beste lykke. Vær stille."
Nietzsche

Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Snøen faller,
hvert flak er på det stedet
det skal være."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En instinktiv reaksjon er kroppens direkte reaksjon på en ytre situasjon. En følelse er imidlertid kroppens reaksjon på en tanke.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Å definere seg selv ved hjelp av tenking er å begrense seg selv.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jo raskere du er til å feste verbale eller mentale merkelapper på ting, folk eller situasjoner, jo grunnere og mer livløs blir virkeligheten din, og jo sløvere blir du overfor virkeligheten, overfor livets mirakler som utfolder seg i og rundt deg. På denne måten blir man kanskje flink, men visdommen går tapt i likhet med gleden, kjærligheten, skaperkraften og følelsen av å leve. De skjules i det tause gapet mellom oppfatningen og tolkningen. Selvfølgelig må vi bruke ord og tanker. De har sin egen skjønnhet - men trenger vi å bli innesperret i dem?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt