Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Feminisme forveksles ofte med narsissisme, å dyrke alt kvinner gjør og sier, uten å stille spørsmål ved hvilke samfunnsmessige rammer kvinner handler innenfor. [. . .] Jeg savner en feminisme som er mer opptatt av maktanalyse enn av individets tilsynelatende valgmuligheter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er altså til deg. Den personen som betyr mer enn mitt behov for bekreftelse. Nå handler det om vår relasjon, ikke min selvbevissthet. Dette kalles kjærlighet. Dette møte mellom mann og kvinne, som bekrefter at de er forkjellige og skal utfylle hverandre. Henns mykhet skal møte hans hardhet. Men jeg vil at det skal være mer. Siden jeg elsker deg, så det må være mer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Etter å ha snakket med behandlende psykologer lister Wennstam opp flere typiske kjennetegn ved menn som begår voldtekter: unormalt høyt pornokonsum, dårlig forhold til egen seksualitet, lav empati, negativt kvinnesyn - men viktigst av alt: en følelse av avmakt og utenforskap.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å være jente er som å gå med for små sko. Å være feminist er å forstå at det er ikke føttene som er for store, men at skoene er for små.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina