Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

Gresset nedenfor barnebassenget var blitt den faste plassen vår på Frognerbadet. Vi unnskyldte kjerringfakten med at vi hadde full oversikt derfra. Fra plassen i skråningen hadde vi sklien på en side, stupetårnet i midten og den nydelige broen i selve parken på den andre siden. Det viktigste var likevel at vi kunne gjemme oss for folka på "Trappa". I gamle dager var det der den kule gjengen vanket. De siste årene så jeg at noen av gutta fra gjengen fremdeles hang der, og følte ikke det store behovet for å mimre sammen med dem. Jevnaldrende var nådeløse når det gjaldt kropp. Janken kneppet opp WESC-shortsene med høyt dameliv, før hun satte seg ved bassengkanten i en sort PANOS EMPERO todelt bikini. Underdelen gikk til over navlen. Hun kommenterte shortsen før Chris eller jeg rakk å gjøre det:
- Raffe kjerringshorts, ja. Kjøpte dem samtidig som trenchcoaten.
- I min Tid liknet jeg mine Kamerater. De har fulgt med Tiden, jeg ikke, nu likner jeg ingen. Desvægge. Gudskjelov.
På grunn av potetgullet Chris insisterte på å stappe i seg, ble det malpasserte Hamsun-sitatet proklamert med sånn stemme som forvrengte, anonyme mennesker snakket med på nyhetene.
- Burde ikke du lese litt i Sult?
Janken var fornærmet, og jeg var kranglesjuk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingIngeborg G