Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

"Tante, på kinyarwanda sier vi at en hakke ikke kan bli skadet av en stein som synes. Jeg tror det betyr at sannheten bare kan skade oss hvis den forblir skjult."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Du vet jo hva som skjer så snart en krig er over, fru ambassadør: Dollarene begynner å falle som regn fra himmelen, og alle utenfra skynder seg innfor å få tak i dem."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De satt i den kjølige rwandiske natten, med byens stillhet brutt av sang og latter, og drakk teen sin sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Thérèse satte seg ned på bakken, rett overfor Angel, med beina rett ut foran seg. Uten selv å vite det stengte hun for Angels utsyn til moren og babyen som hadde gjort henne like urolig som hundre skremte frosker som hoppet ned i en stille dam. Et øyeblikk, et kort øyeblikk, hadde moren og den dødssyke lille sett ut som Vinas og hennes tredje baby, babyen som døde bare noen måneder gammel.
Angel smilte lettet til kvinnen som nå ga de hunddre froskene mulighet til å klatre opp på tørt land og slå seg til ro der slik at vannet i dammen ble stille igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ingen skam for en mann å gråte. Hvis en mann ikke gråter når han trenger det, kan tårene som ikke har blitt grått ut, koke i kroppen på ham til han eksploderer som en av vulkanene i Virungafjellene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo Larsen