Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Vi holdt sammen. Holdt hverandre. På stien. I sola, under trærne. I sengen. Du holdt meg i det hete favntaket. Holdt meg så fast. Men så ble det trangt i den smale sengen. Trangt i det lille rommet. Ble så fryktelig trangt da øynene dine så meg. Blikket ditt var der bestandig. Du så og du så og du så. Jeg forsvant lenge før jeg ble borte. Gjorde jeg ikke?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Luke og Ulven kryper inn i vulkanen. Som han fryktet, er det lavamonstre der inne. To stykker, fæle og farlige. Men de ser ham ikke. Hannlavamonsteret ligger på sofaen, med solbriller på de fryktelige øynene sine. Hunnen tråkker opp og ned på gulvet, mens det spruter ild fra munnen hennes. Ulven og Luke gjemmer seg bak klippeveggen med alle bøkene, og er like stille som to hvite mus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva