Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Vi vet at den andre finnes et eller annet sted der ute. Sannheten er at den ikke finnes der UTE, men her INNE, og at hjertet vårt, i likhet med Rumis, kan bli mottaker av guddommelige telegrammer som informerer oss om denne kjærligheten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...at forskningsarbeidet har avdekket at hjertet produserer det overlegent sterkeste rytmiske elektromagnetiske feltet i kroppen, og at dette feltet forandrer seg målbart i henhold til de forskjellige emosjonene den enkelte opplever. Hjertets elektriske felt er omkring 60 ganger større enn hjernens og magnettfeltet mer enn 5000 ganger større. Dette hjertefeltet omfatter ikke bare hver eneste celle i kroppen. Det strekker seg også ut i alle retninger og kan faktisk måles på mer enn en meters avstand fra kroppen. .......Nå er det også bevist at det elektromagnetiske signalet som produseres av hjertet, registreres i hjertebølgene hos personer som er i nærheten, og at det er et viktig mellomledd for energiutveksling mennesker imellom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Only in relationship can you know yourself, not in abstraction, and certainly not in isolation."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Enhver del av kroppen har sin historie å fortelle."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.