Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

  • De fleste kvinner som jobber i barnehage heter Rigmor, sa Bud. - Dette har man forsket på
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Merkelig nok hatet Hellføkkfamilien trønderne nesten mer intenst enn de som bodde lenger sør. Det er vanskelig å sette fingeren på hvorfor, men hvis de fikk tak i trøndere, spiste de dem til frokost.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

-Så du tror ikkje på at du vil få din takk i himmelen? spurte den gamle. -Overhodet ikke, sa Anneliane. - Takk må man ta ut med det samme. Det er ingenting å vente med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kurt var ikke dummere enn at han skjønte at knuging av hånd er langt bedre enn ingenting. Det vet alle som en gang har lengtet etter en hjertevenn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Multer er viddas gull. Og overalt hvor det fins multer blir folk irrasjonelle og hemmelighetsfulle. Man må aldri stole på noe av det multeinteresserte mennesker sier. Aldri.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Myrområdet Kurt hadde kjørt inn i er et lite kjent myrområde, men det burde vært kjempekjent, for det er omtrent like stort som Danmark og inneholder bare litt mindre vann enn Amazonas. Det er stappfullt av blodtørstige innsekter, igler og en type glupsk flodrein som bare finnes akkurat her. Om natten gresser flodreinen ute på myrsteppene og på dagen ligger den i vannet og drar seg, mens den om vinteren lar seg fryse inn i isen med bare mulen over overflaten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Pappa, det står en søring her! Han vil kjøpe hæsten!" Faren kom gående til døra. Han kikket lenge på Kurt. Så ristet han på hodet. "Du får ikkje kjøpe nåkka hæst", sa han til slutt. "Du e så støgg så det kan du bare glæmme." "Nei vel", sa Kurt og gikk ned fra trappa. Han var både sliten og skuffet. Da han hadde tatt noen skritt bort fra huset, hørte han hvordan faren og sønnen begynte å le. "Sjå på søringen, pappa", sa gutten. "Sjå kor støgg han e! Får æ lov te å skyte mot hainn?" "Klart det, gut, skyt i vei, du, bare."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hare betyr fare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hektor Hellføkk ble sittende og niklappe oteren sin i en snau time før han falt til ro igjen. Han var litt bipolar som type, men etter at han hadde anskaffet denne koseoteren, var han blitt littegrann bedre.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N Abusland