Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Kanskje et kjærlighetsforhold kunne reduseres til denne ubalansen: Så snart man ville ha noe, så snart man ventet på det, hadde man tapt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mathilde tenker ofte på leken med å kaste på boks som guttene er så begeistret for. Tomme hermetikkbokser som de prøver å rive ned på den årlige skolefesten, de sikter på de nederste og holder på til de siste faller ned.
Hun er skyteskiven, og nå er det ikke mer igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[Barna] vet ikke hva bedriften er for noe…Og når hun forsøker å oversette tingene til et språk de kan forstå - sjefen min, damen som leder personalet, mannen som tar seg av reklamen, sjefen som er aller, aller øverst - kjennes det som om hun forteller dem en historie om barbariske smurfer som tar livet av hverandre i all stillhet, i en landsby langt borte fra resten av verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn Christinbandini