Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det støtte ikke Aksel at Barbro var ivrig og vakte ingen misnøye hos ham, tvertimot, hennes hast smigret ham og opphisset ham. Javel, han var en markens mann, en hardhaus, han var lite nøye på det, pokkers lite smellfin, han var nødt til et og annet, han så på nytten.

(Fra "Markens grøde")

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men slåmaskinen - et skjurreir av stålkvister og kroker og apparater og hundre skruer, og Inger sin symaskin var bare et bokmerke imot den!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Å den Oline!
Isak gikk bort murrende som en bjørn. For en tosk jeg var som ikke tynte henne den første dag! tenkte han og injurierte kraftig seg selv; for en idiot, for en hestskit jeg var! Men det er ikke forsent enda, bare vent, la henne gå i fjøset! Det er ikke rådelig å gjøre noe med henne i kveld, men imorgen så er det rådelig. Tre sauliv borte! Kaffe! sa hun.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T