Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ja, jeg oppdaget bøker der jeg var på bølgelengde med forfatterne, bøker som sa det jeg ønsket å lese, og jeg prøvde vel å innbille meg at det var nok for meg, men disse bøkene og forfatterne forandret meg jo ikke på noen som helst måte, de forlangte ingenting av meg, de utfordret meg aldri. De bare bekreftet meg, bekreftet tankene mine og synspunktene mine. Det var ingen motstand i dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg stilte katten et spørsmål. Hun svarte med universalordet sitt. Jeg visste at det ville miste all sin betydning om jeg forstod det. Det visste neppe katten. Hun satt på sofaryggen ved vestvinduet og så ut på småfuglene som ennå svirret rundt meisebollene i skumringslyset. Munnen hennes dirret. Hun løftet poten og tappet lett på ruten. Tapp, tapp, tapp. Så gikk hun derifra, skuffet eller flau, muligens. Eller noe annet, som bare katter kan være.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

HeidiReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg G