Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Gleden ved livet gikk som en sakte vind og en bred bølge, uten mål, over land og by, over murer og gjerder, gjennom treverk og menneskelige legemer, omspente sitrende alt på sin vei.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mennesket i andre mennesker, som del av dem, det er det som er menneskets sjel. Det er det som er Dem, det er det Deres bevissthet har pustet i, ernært seg av, beruset seg i hele livet. Deres liv i andre, det er det som er Deres sjel og Deres udødelighet. Nå, og hva så? I andre har De vært, i andre vil De fortsette å bestå. Og hvilken forskjell vil det være for Dem at dette siden kommer til å bli kalt erindring? På denne måten kommer De til å gå inn som en del av fremtidens liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidi