Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg vil ikke gråte. Jeg har bestemt meg for det. Jeg vil ikke gråte. Jeg vil bli usårbar. Jeg vil bli rik og mektig, og jeg vil kunne be hele verden om å dra til helvete. Jeg vil ikke trenge noen. Det hjelper ikke å gråte. Jeg vil aldri gråte mer. Jeg vet at dette ikke er over. Jeg vet at dette er nå det begynner. Det er i gang, og det stopper aldri.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er et øyeblikk. Dette er det punktet i tiden hvor det kan gå begge veier. Jeg kan fortsette å klemme, eller jeg kan slippe taket. Ingen kan regne seg fram til hva jeg vil gjøre.
Dette er et øyeblikk.
Ingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KKirsten LundAnniken LSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirka