Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 1 av 1 sitater

Gresset nedenfor barnebassenget var blitt den faste plassen vår på Frognerbadet. Vi unnskyldte kjerringfakten med at vi hadde full oversikt derfra. Fra plassen i skråningen hadde vi sklien på en side, stupetårnet i midten og den nydelige broen i selve parken på den andre siden. Det viktigste var likevel at vi kunne gjemme oss for folka på "Trappa". I gamle dager var det der den kule gjengen vanket. De siste årene så jeg at noen av gutta fra gjengen fremdeles hang der, og følte ikke det store behovet for å mimre sammen med dem. Jevnaldrende var nådeløse når det gjaldt kropp. Janken kneppet opp WESC-shortsene med høyt dameliv, før hun satte seg ved bassengkanten i en sort PANOS EMPERO todelt bikini. Underdelen gikk til over navlen. Hun kommenterte shortsen før Chris eller jeg rakk å gjøre det:
- Raffe kjerringshorts, ja. Kjøpte dem samtidig som trenchcoaten.
- I min Tid liknet jeg mine Kamerater. De har fulgt med Tiden, jeg ikke, nu likner jeg ingen. Desvægge. Gudskjelov.
På grunn av potetgullet Chris insisterte på å stappe i seg, ble det malpasserte Hamsun-sitatet proklamert med sånn stemme som forvrengte, anonyme mennesker snakket med på nyhetene.
- Burde ikke du lese litt i Sult?
Janken var fornærmet, og jeg var kranglesjuk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge Serigstad