Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Et velfungerende samfunn fremmer menneskets evne til å finne mening i verden, et dysfunksjonelt samfunn gjør det ikke.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Vi legger i dag større vekt på om noe er "interessant" enn på om det har noen "verdi".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjedsomhet er ikke bare en indre sinnstilstand, men også et trekk ved verden, for vi deltar i sosiale praksiser som er gjennomsyret av kjedsomhet. Det virker til tider som om hele den vestlige verden er blitt som Berghof, sanatoriet Hans Castorp oppholder seg ved i syv år i Thomas Manns roman Trollfjellet. Vi dreper tid og kjeder oss til døde. Det kan derfor være fristende og gi Byron rett: "There's little left but to be bored or bore."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg betrakter skjønnlitteraturen som et utmerket kildemateriale for filosofiske studier, og for kulturfilosofiske undersøkelser er den like uunnværlig som vitenskapelige arbeider er for vitenskapsfilosofien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KVannflaskeHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingNinaFindusLailaPiippokattaHildKirsten LundalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenTine SundalLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit GrønbechCecilie69Reidun SvensliAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LLisbeth Kingsrud KvistenAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H Hoel