Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

  • Jeg elsker deg, hvisker hun og så tar hun hånden hans i sin, væter huden på overarmen hans med en bomullsdott, og gir ham sprøyten med sovemiddelet. Hun ser at han sovner og ikke kjenner smerte. At det er godt. Og så gir hun ham sprøyten med det muskellammende middelet Vuracit. Hun venter og ser. Så fort og likevel så umerkelig.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Si ordet julaften mange nok ganger og det er som om en stor grønn vifte folder seg ut, dekorert med glitrende fargesprakende penselstrøk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg mener det er uhyrlig å tvinge et menneske til å leve mot sin vilje. Jeg mener det er uhyrlig at døende mennesker med store smerter ikke skal få dø når de selv vil det, om de ber om det, mener jeg. Du snakker om verdighet. Det finnes ingen verdighet, Johan. Et døende menneske, enten det er gammelt ellet sykt eller begge deler, blir infantilisert - først av naturen, så av helsevesenet. Er det aktelse for livet, synes du?

Godt sagt! (5) Varsle Svar
  • Fæle kadaver, sa Johan høyt til seg selv. - Fæle gamle drittkadaver, sa han og ble overrasket over at han hadde brukt ordet "dritt". Gamle dannede mannen!
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Johans avmagrede kropp slynget seg rundt kroppen hennes, til hun forsiktig førte den myke penisen inn i seg og stønnet lavt. Selv nå, i min halvdøde tilstand, kan hun nyte meg, tenkte han forundret.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare én gang, sprekkeferdig av glede over at denne kvinnen hadde sagt ja til både å leve med han og ligge med ham, trakk han fren bildet og viste det til tre mannlige kollegaer som også var hans tre eneste venner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var ikke bare smilet hennes, det var blikket, latteren i blikket, og hvordan den latteren ringlet langt inni hjertet hans.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Johan hadde ofte tenkt at dersom Alice - etter tjue års samliv med ham - ikke var blitt påkjørt, drept og således målbundet av en svart stasjonsvogn i Frognerveien, så hadde han kjørt på henne selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kunne høres ut som han aldri helt var kommet ut av stemmeskiftet eller kanskje han ble kastrert som barn av foreldrene som håpet at han hadde en fremtid som evnukk, tenkte Johan som ville påpeke dette med fornavn og etternavn, spesielt med tanke på aldersforskjellen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken