Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hun motsa ham ikke. En dag ville han innse at redningen ikke kom fra den andre sida av havet, den var her, den stod foran ham og var rede til hva det skulle være, til å holde ut i det uendelige bare med kraften fra et blikk. Til tross for at hun nå var det eneste mennesket i livet hans, så han ikke på henne. En dag måtte det bli annerledes. Det måtte. For han var det eneste som ga tingene betydning. Bare gjennom Hans kunne hun eksistere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bestemor satte øynene i henne, så rett på henne for første gang, og Zara hadde følt hvordan blikket rant ned gjennom strupen mot hjertet, og det rant fra hjertet til magen og magen begynte å vri seg, og det rant ned i beina som begynte å skjelve, og fra beina rant det ned i føttene så det begynte å stikke i fotsålene og hun følte seg varm, og bestemor hadde smilt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Aliide grøsset. Han var svak nå, og det vakte en irritasjon i henne og en lyst til å sparke, slå med et riktig kraftig slag, denge til med staven i ryggen og sida – eller nei, heller med en sandpose, den satte ikke spor. Mose innvollene til en masse, det ville være en velkjent metode for ham, sandposen var riktig gammelkjæresten hans, kyss den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemine