Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Det er ting som kan tas frem i dagslys, og det er ting man må oppbevare i kjelleren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror at jeg, på nåværende tidspunkt hadde begynt å akseptere at jeg hadde fått hovedrollen i fortellingen om mitt liv - i mangel av andre interesserte skuespillere, sannsynligvis

Godt sagt! (2) Varsle Svar

TIDEN ER EN TYV.
Den stjeler livene våre. Spiser dagene våre, kunne man hevde,
og fråtser i nettene våre. Time etter time, minutt etter minutt.
Mennesker, øyeblikk, betroelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tiden er en tyv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg krøp ned hos henne så smidig som et esel som går på skøyter for første gang. Det var en ganske smal seng, iallfall hvis man var to, og når vi lå sånn på siden, var vi nødt til å ligge som to religiøse bandykøller for ikke å komme nær hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg stormet tilbake til min egen kropp og holdt på å besvime.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ordene har ingen geografi, husk det. Finner du dem ikke i Kumla, kommer du ikke til å finne dem på Montmartre eller Ulan Bator heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Onkel William ser helt vanlig ut, mer eller mindre. Som en svart-hvitt asparges med sløyfe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man skal jo gjøre noe mens man venter på døden, som onkel Gunwald i Säffle konstanterte da han ble tatt for nasking den dagen han gikk av med pensjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag