Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Sånn var nazismen. Dette gjorde et kulturfolk mot andre mennesker. Jeg er ofte blitt spurt om jeg hater tyskerne. Jeg gjør ikke det. Men herregud som jeg forakter dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den viktigste forutsetningen for å overleve var ikke fysisk evne til å holde, men et motiv for å gjøre det, en fornemmelse av hensikte med lidelsene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En dag våknet jeg opp til en ny bevissthet og sa til meg selv at krypet, de ynkelige, bånnsopet - det var jo dem! Jeg visste at mine plageånder var bunnfallet av europeisk sivilisasjon! Åhå, de ydmyket meg aldri etter det, det kan jeg forsikre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

i fire år har jeg vandret i dødskyggenes dal. I dag er det 8. mai, og solen skinner gjennom kirsebærgrener.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila