Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hvis jeg noen gang skulle gi meg ut på forbryterens løpebane, ville det være frøken Marple jeg ville være mest redd for.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg smilte. Frøken Marple ser kanskje svak og skrøpelig ut, men jeg visste at hun var i stand til å hamle opp med all verdens konstabler og politimestre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frøken Marple er en hvithåret, gammel dame med et mildt, forsagt vesen - frøken Wetherby en blanding av eddik og fossende vann. Frøken Marple er absolutt den farligste av de to.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke godt å vite hvor jeg skal begynne med denne historien, men jeg har valgt en bestemt onsdag ved lunsjbordet i prestegården. Selv om samtalen i det store og hele ikke gjaldt den foreliggende sak, inneholdt den et par ting som skulle komme til å influere på senere begivenheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Cathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit Høvde